Bodø/Glimt mot til

Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

. Niklas Aune Johnsen. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Billetter Rana - Glimt. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Sikre deg plass på 16. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

160522 1701 160522 1803. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. 1 day agoBodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid da BodøGlimt reddet ett poeng mot Tromsø.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

Før returoppgjøret mellom Roma og BodøGlimt 2-1 til Glimt fra første kamp har Riise gjort et intervju med italienske Sky. 160522 1701 160522 1701. Mai-festen mot Tromsø nå.

Det endte med 51 til hjemmelaget. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Bodø Glimt form og statistikk.

Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Vinner de mot Roma eller Viking kan det bli åtte kamper.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Har nok aldri før. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Sikre deg plass på 16.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Mai gjør det ekstra surt men Glimt er jo et bra lag så vi graver oss ikke ned av den grunn sier Morten Gamst Pedersen. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

U T T V V. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. John Arne Riise er nå trener for Avaldsnes men spilte tre sesonger i Roma mellom 2008 og 2011.

Billetter Rana - Glimt. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16.

1 day agoTomålsscorer mot Tromsø TIL - Glimt 2-3. Takk for din påmelding. Mai-festen mot Tromsø nå.

2 days agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Mai 2022 2001 Oppdatert 16.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. 75 54 55 00. 1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Mats Torbergsen NTB. I løpet av april vil BodøGlimt spille minst sju fotballkamper.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. - Et tap mot BodøGlimt på selveste 16. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Han tror og håper Roma vinner men advarer mot Glimts kontringer og raske angrepsspillere. Bodø Glimt mot Tromsø.

Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget. Grei fangst men med rom for forbedring. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

BodøGlimt kamp på TV Live stream i dag - kanal tid. Billetter Rana - Glimt.

Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter

Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra

File Skagerak Arena Bodo Glimt Friendly Jpg Wikimedia Commons

Moter Az Alkmaar Bodo Glimt

File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons

Bodo Glimt Stayed Away Ready For Their Sixth Cup Final Vg

Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American